Voor werknemers

Ben jij werkzaam in de textielservice- of textielreinigingsbranche en wil je jezelf ontwikkelen tot professional? Dan kan TCT je daarbij ondersteunen door middel van cursussen en trainingen.

De meeste cursussen bestaan uit een e-learning module en een praktijkdag welke je afsluit met een examen.

Wat is E-learning?
E-learning is een studievorm waarbij je zelfstandig kennis kunt vergaren, door het volgen van online training modules. Daarbij kun je via de website vragen stellen aan een docent. Iedere cursus wordt afgesloten met een praktijkbijeenkomst en een theorie- en/of praktijkexamen onder begeleiding van een docent.

Voordelen van E-learning:
Het voordeel van e-learning is dat cursusmogelijkheden heel flexibel zijn. Deze vorm van jezelf iets onder begeleiding aanleren is daardoor voor vrijwel iedereen geschikt. De trainingsmodules zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk. Je bepaalt een eigen tempo (binnen een bepaald tijdsbestek).
Het lesmateriaal is overzichtelijk. Veel foto’s, videofilmpjes en illustraties ondersteunen de theorie die daardoor makkelijker herkend wordt. Via de site kunnen vragen aan deskundige docenten gesteld worden.
Kijk in het cursusoverzicht welke curussen en trainingen er zijn of meld je direct aan!
Scroll to top