17 november 2022: Detacheren een vak apart!

Voor een textielreiniger is het juist detecteren en op de juiste manier vlekken verwijderen van groot belang. De klant verwacht immers professionaliteit en kwaliteit van haar stomerij.

De cursus Detacheren brengt de vakkennis die hierin van een professioneel bedrijf mag worden verwacht. Tijdens deze cursus worden onder andere de verschillende vlekkengroepen en vlekkenherkenning behandeld. Daarnaast wordt het detacheerproces en de daarbij behorende apparatuur doorgenomen door een deskundig cursusleider.  Let er wel op dat je moet beschikken over textielwarenkennis, alvorens je deze cursus kunt volgen. Hiervoor wordt op donderdag 13 oktober 2022 een praktijkdag gegeven.

Studeren kan 24/7 omdat alle lesmodules online zijn te volgen. Deze cursus wordt gegeven door middel van e-learning en een praktijkdag met examen op een van de examenlocaties.

De eerstvolgende praktijkdag voor Detacheren is op donderdag 17 november 2022.

Najaarsactie

Op dit moment geldt bij boeking van twee cursussen van TCT op de 2e cursus een korting van 50%.

Nieuwsgierig?

Kijk ook eens naar het volledige aanbod van cursussen op onze website www.tct-nl.nl .

Voor vragen over de actie en ons cursusaanbod kunt u contact opnemen met het TCT-secretariaat via tct@tct-nl.nl. Telefonisch is ons secretariaat bereikbaar op nummer 0344 – 650 431.

Scroll to top