Opleidingen TCT staan voor topkwaliteit en klanttevredenheid

Voor alle vragen die textielverzorging en – reiniging op kunnen roepen kan Trainingcentrum Textielverzorging trainingen aanbieden. Trainingen die mensen helpen zich tot vakman-of – vrouw te ontwikkelen. Mensen met verstand van zaken, die klanten, maar ook collega’s kunnen helpen en het juiste advies kunnen geven. Zodat altijd weer topkwaliteit geleverd wordt en klanten tevreden zijn.

Het trainingsaanbod van het Trainingcentrum textielverzorging is breed. Van Textielwarenkennis, Algemene procestechniek tot Chauffeursvaardigheid, BHV en Nederlands op de werkvloer. TCT biedt de trainingen die je nodig hebt om specialist te worden. De trainingen worden allen door vakmensen gegeven en ondersteund door de beste inhoudelijke kennis.

Trainingen die nog gaan plaatsvinden vanuit TCT zijn Algemene Procestechniek, Machineveiligheid textielreinigers en Persen en Strijken. Deze vinden allen plaats op 2 juni 2022.

Mocht u of één van uw medewerkers nog mee willen doen op 2 juni of u wilt alvast de planning voor het 2e halfjaar ontvangen? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen aan: tct@tct-nl.nl t.a.v. Greta van Buuren.

Scroll to top