Praktijk- en examendag Algemene procestechniek, PER, KWL en NAT-reiniging op 23 maart 2023

Op donderdag 23 maart 2023 (week 12) wordt weer een praktijk- en examendag georganiseerd in Harderwijk. Op deze dag worden de cursussen Algemene procestechniek en de reinigingsmiddelen-en methoden PER, KWL en Nat-reiniging gegeven. Deze vier cursussen bestaan uit een e-learningmodule via de website van TCT en een praktijkdag waarop je ook examen zult doen.

Algemene procestechniek

Deze cursus gaat over alle aspecten van het werken bij een textielreinigingsbedrijf.

Reinigingsmiddelen-en methoden PER, KWL en NAT-reiniging

Als je bij een textielreiniger werkt, krijg je te maken met diverse reinigingsmethoden, het kan gaan over de oplosmiddelen PER en KWL maar ook over NAT-reiniging.

Tijdens de praktijkdag op 23 maart 2023 krijgt men les van een van onze ervaren opleiders en wordt lesgegeven over alle aspecten met betrekking tot de genoemde reinigingsmiddelen – en processen en over de aspecten van het werken bij een textielreinigingsbedrijf.

Mocht je je nog willen inschrijven, dat kan nog! Neem dan snel contact op met het Trainingscentrum Textielverzorging zodat je kunt beginnen met de e-learning.

Je kunt je inschrijven via de e-mail: tct@tct-nl.nl. Vragen? Bel dan met 085 902 93 84.

Voor meer interessante textielverzorgingscursussen voor zowel stomerij als wasserij en de inhoud daarvan kun je terecht op de website www.tct-nl.nl

Scroll to top