Start de opleiding Meestercertificaat en doe dit jaar al examens!

Met het opleidingsprogramma Meestercertificaat biedt TCT diverse cursussen waarmee u zich (verder) kunt bekwamen in het vak van textielreiniger. Daarmee wordt u een allround medewerker met specialistische kennis. Alle aspecten van textielverzorging komen aan bod zoals textielwarenkennis, reinigingstechnieken, finishing, detacheren, machineveiligheid etc.

Wilt u alle kneepjes van het vak onder de knie krijgen? Schrijft u zich dan in voor het Meestercertificaat Textielreiniging. Dit pakket omvat alle belangrijke vakcursussen die nodig zijn om dé specialist te worden!

Als u zich nu inschrijft, dan krijgt u via e-learning 24/7 toegang tot het cursusmateriaal en kunt u zich voorbereiden op de praktijk- en examendagen. Tijdens deze dagen nemen de cursusleiders de theorie met u door en kunt u oefenen met praktijkopdrachten die overigens ook meetellen in de beoordeling. De volgende data zijn gepland:

  • Persen/strijken 22 september
  • Textielwarenkennis 13 oktober
  • Algemene procestechniek/Machineveiligheid   6 oktober

Voor wie? 
Voor alle nieuwe medewerkers die zich verder willen ontwikkelen binnen de branche of medewerkers met werkervaring die hun kennis willen verdiepen.

De trainingen worden ingepland in overleg en bij voldoende deelnemers. Heeft u interesse in een van deze cursussen of wilt u meer informatie?  Neem dan contact op met het secretariaat van TCT dat dagelijks bereikbaar is op telefoonnummer 0344 – 650431 of via de mail op tct@tct-nl.nl.

Scroll to top