TCT 2022: hygiene centraal in workshops!

De hoogste kwaliteit!

  • Masterclass Hygiëne in PTC voor gezondheidszorg: woensdag 18 mei van 16.00 – 18.00 uur.
  • Masterclass Hygiëne in PTC voor Horeca en Recreatie: woensdag 1 juni van 16.00 -18.00 uur.
  • Masterclass Hygiëne in PTC voor de Industrie: woensdag 15 juni van 16.00 -18.00 uur.

In het afgelopen jaar heeft TCT ondanks corona veel activiteiten kunnen ontplooien. E-learning maakt het natuurlijk mogelijk om sowieso 24/7 cursussen te volgen. Maar ook werden diverse succesvolle workshops en masterclasses georganiseerd. Noemenswaardig was die van de heer Shimenoki, Japans expert op het gebied van textielreiniging, over alle facetten van hoogwaardige textielverzorging. In 2022 worden deze Masterclasses opnieuw georganiseerd!

 Hygiene; een must!
Hygiëne is per definitie belangrijk, zeker binnen de sector waar het voorkomen van besmettingsrisico van groot belang is. Een belang dat door corona nog veel groter is geworden. Niet alleen op het werk, maar ook thuis en op straat. Overal moeten we de basisregels in acht nemen en moeten extra voorzieningen getroffen worden als 1,5 meter afstand houden onmogelijk is. Maar ook door andere ontwikkelingen is hygiëne een steeds belangrijker onderwerp. Denk aan de verhuur van kleding. Of de verkoop en het hergebruik van tweedehands kleding.

Officieel certificaat
TCT organiseert daarom in samenwerking met een expert Masterclasses per Teams waarin hygiëne centraal staat. De Masterclasses worden afgesloten met een examen dat bij succesvolle afronding leidt tot een officieel certificaat.  De bijeenkomsten worden opgenomen en via WOPCOM voor alle deelnemers beschikbaar gesteld. De Masterclasses zijn Engelstalig maar de workshops kunnen bij voldoende belangstelling ook in het Nederlands worden gegeven.

Voor deze uitgebreide webinars geldt een vergoeding van 125 euro (inclusief certificaat). FTN- en NETEX-leden krijgen 50% korting.

Vroege vogels die voor 22 april 2022 boeken krijgen 25 euro korting!

Scroll to top