TCT: Mark Hagman Propershop Haarlem behaalt Meestercertificaat Textielreinging!

Opnieuw heeft een textielreiniger met succes de opleiding Meestercertificaat Textielreiniging afgerond. De heer Mark Hagman, Propershop Haarlem, rondde met succes alle onderdelen van het programma af. Langs deze weg feliciteren wij de heer Hagman nogmaals met dit mooie resultaat.

All round vakkennis

TCT biedt diverse cursussen waarmee mensen zich (verder) kunnen bekwamen in het vak van textielreiniger. Wilt u alle kneepjes van het vak onder de knie krijgen? Schrijft u zich dan in voor het Meestercertificaat Textielreiniging. Dit pakket omvat alle belangrijke vakcursussen die nodig zijn om dé specialist te worden!

Flexibel leren

Als u zich nu inschrijft, dan krijgt u middels e-learning 24/7 toegang tot het cursusmateriaal en kunt u zich voorbereiden op de praktijk- en examendagen. Tijdens deze dagen nemen de cursusleiders de theorie met u door en kunt u oefenen met praktijkopdrachten die overigens ook meetellen in de beoordeling.

Voor wie? 
Voor alle nieuwe medewerkers die zich verder willen ontwikkelen binnen de branche of medewerkers met werkervaring die hun kennis willen verdiepen.

De trainingen worden ingepland in overleg en bij voldoende deelnemers. Heeft u interesse in een van deze cursussen of wilt u meer informatie?  Neem dan contact op met het secretariaat van TCT dat op werkdagen bereikbaar is op telefoonnummer 0344 – 650431 of via de mail op tct@tct-nl.nl.

Scroll to top