TCT: Masterclasses Hygiene in de planning!

De ins en outs van hygiëne in professionele textielverzorging! Hoe zorg je voor hygiënisch schoon textiel? Hoe uw personeel beschermen tegen besmet textiel en in werkomgevingen? Tijdens de Masterclasses Hygiene geeft de heer Simon Hemmes alle antwoorden!

De uitbraak van corona heeft onze aandacht gevestigd op hygiëne en preventie. Social distancing, hoesten in de elleboog, mondmaskers waren enkele van de voorzorgsmaatregelen om besmetting en de verspreiding ervan te voorkomen. De branche heeft protocollen in om de medewerkers maximaal te beschermen en tevens om de levering van hygiënisch schoon textiel te garanderen.

Maar corona is natuurlijk niet de enige bedreiging. Er zijn nog veel meer potentiële infecties om rekening mee te houden en ook bacteriën en plagen vormen een bedreiging. Niet alleen in de zorg maar ook in de horeca en industrie marktsectoren.

 CINET organiseert in mei en juni webinars die volledig in het teken staan ​​van hygiëne. Bij voldoende belangstelling zal TCT voor Nederland deze Masterclasses Hygiëne voor gezondheidszorg, horeca en industrie organiseren.

Mocht u belangstelling hebben, laat het dan weten via tct@tct-nl.nl.

Scroll to top