TCT-opleidingen 2022: Veel nieuws

De planning vanaf week 20 is klaar, in dit overzicht treft u alle TCT cursussen aan die zullen worden gegeven vanaf week 20 tot en met het einde van 2022.

WkPeriodePraktijkdagWkPeriodePraktijkdag
20Do 19 meiTextielwarenkennis40Do 6 oktoberAlgemene Procestechniek & Machineveiligheid Stomerijne
22Do 2 juniAlgemene procestechniek & Machineveiligheid stomerijen41Do 13 oktoberTextielwarenkennis
27Do 7 juli / ochtendKlanttevredenheid46Do 17 novemberDetacheren
36Do 8 septemberPER,KWL, NAT-reiniging49Do 8 decemberKlanttevredenheid
38Do 22 septemberPersen en Strijken

Update TCT website met een breed palet aan geactualiseerde professionele opleidingen binnen het vakgebied van textielverzorging.

Aansluitend wordt er gewerkt aan “training-on-the-job” cursussen. Hiervoor worden video-instructies opgenomen die de praktijk van werkzaamheden en behandelingen in beeld brengen. Deze kunnen altijd terug worden gekeken en gevolgd door u en uw medewerkers. Stap voor stap worden dan de onderdelen nauwkeurig uitgelegd door onze experts. Hiermee wordt het inwerken van medewerkers een stuk eenvoudiger en dynamischer.

Hygiëne is een belangrijk thema en wordt ook voor textielreinigers steeds belangrijker. Vandaar dat er een managementtraining Hygiëne in voorbereiding is. Deze worden gegeven door Simon Hemmes door masterclasses te organiseren voor de segmenten Gezondheidszorg (18 mei), Horeca (1 juni) en Food/Industrie (15 juni).

TCT herhaalt in 2022 de Masterclass “Japanese Top Quality” (pre-recorded) van de heer Masashi Shimenoki waarin alle aspecten van hoogwaardige textielverzorging behandeld zullen worden.

Algemene Procestechniek, Machineveiligheid textielreinigers

Deze vinden plaats op 2 juni 2022. Overige data worden één dezer dagen gepubliceerd.

Mocht u of één van uw medewerkers nog mee willen doen op 2 juni: laat het ons dan even weten door een e-mail te sturen aan: tct@tct-nl.nl t.a.v. Greta van Buuren.

Scroll to top