Trainingcentrum Textiel (TCT): In Company trainingen

In Company trainingen:

De trainingen van het Trainingcentrum Textielverzorging (TCT) worden doorgaans aangeboden als open training voor individuele medewerkers.

Maar: TCT kan ook In Company trainingen verzorgen. Dit is vooral interessant, als meerdere mensen binnen uw bedrijf een opleiding willen of moeten volgen. Via e-learning bereiden mensen zich voor op deze opleidingen. Dit kan ook vanuit huis. De cursus wordt daarna afgesloten met een praktijk-en examendag. In Company dagen kunnen worden afgestemd op de feitelijke situatie binnen uw bedrijf. Het is ook mogelijk om voor meerdere textielverzorgingsbedrijven samen één In Company training te organiseren.

Financiële voordelen:

Deze totale werkwijze van In Company cursussen leidt tot gedeelde en/of tot veel lagere kosten voor de betreffende cursus. Daarbij komt de verletkostenregeling die per persoon geldt. In de praktijk kan de combinatie van deze voordelen, afhankelijk van het aantal deelnemers, tot een bijzonder aantrekkelijke aanbieding leiden. Trainingcentrum Textielverzorging doet u graag een aanbieding.

Cursusprogramma:

Trainingcentrum Textielverzorging biedt een breed scala trainingen aan voor textielverzorgingsbedrijven. Naast algemene trainingen als Textielwarenkennis en Basiscursus Wasserij voor de basiskennis, zijn er specifieke procesgerichte trainingen als hygiëne certificatie en andere veiligheidsopleidingen. Daarnaast biedt TCT trainingsmogelijkheden aan, die bedrijven de mogelijkheid geven, om tegen minimale kosten aan wettelijke verplichtingen te voldoen zoals Bedrijfshulpverlening en de zogenaamde Code 95 trainingen.

Voor meer informatie over cursusinhoud, organisatie, verletkostenregeling en tarieven kunt u contact opnemen met het secretariaat van TCT op telefoonnummer 0344 – 650431. Mailen kan via: tct@tct-nl.nl.

Scroll to top